Esemény app

Publikálva 2013. május 6 | by j.jetson

Megint App! konferencia, megint velünk!

Kedves Olvasók és csak véletlenül erre bóklászók!

Örömmel jelenthetem, hogy május 23-án újabb állomásához érkezik a HWSW App! konferencia sorozata, melyen a Revevol ismét részt vesz, mint előadó. A tavalyi App! Cloud után idén a változó IT-rendszereké lesz a  főszerep az App!System konferencián!

“Ahogy a tavalyi App!Cloud eseményen, idén is az volt a fő célunk, hogy a látogatók a terület hazai szakértőitől hétköznapi tapasztalatok tükrében informálódhassanak a legfontosabb kérdésekről. Kísérletet teszünk arra, hogy előadóink segítségével  strukturáljuk a problémákat, reményeink szerint az eseményen részt vevő látogatók az elhangzottak alapján jó kérdéseket tudnak feltenni egy projekt előtt a mobilos értéklánc szereplőinek, és informált döntést tudnak hozni.” (HWSW)

A konferencia két fő témakört érint majd, melyek nagyban meg fogják határoznia  jövőben az IT-t. Az egyik a vállalati mobilitás, a másik pedig a szoftverszolgáltatások korának hajnala.

Az utóbbi szekcióban a Revevol üzletfejlesztési vezetője, Szatmári Tamás is előad. Előadásának témája idén a szolgáltatásválasztás stratégiai szerepe lesz, milyen szempontokat kell a nagyvállalatnak, de még egy startupnak is figyelembe vennie  egy szoftverszolgáltatás kiválasztásánál, mik a legnagyobb buktatók és hogyan kerüljük el őket hatékonyan.

Szóval, ha érdekel téma – véleményem szerint lesz jó néhány izgalmas téma és előadó is  (pl. Gartner, BellResearch, Netacademia stb.) – akkor mindenképpen gyertek el! Mi ott leszünk, illetve az eseményeket figyelemmel kísérhetitek a Facebookon és a Twitteren!

A programról bővebben itt tájékozódhattok!

  • Időpont: 2013. május 23.
  • Helyszín: MOM Kulturális Központ
  • Beugró 19.900 HUF + ÁFA, Diák = 6900 HUF + ÁFA (aki május 14-ig regisztrál 5000 HUF kedvezményt kap a belépő árából!)

Címkék: , , , , , , ,


A szerzőről

Sziasztok j.jetson vagyok, egyébként Dettinek hívnak. Szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg, ha technológiával kapcsolatosak és még nyomkodni is lehet őket, ezért vállaltam el ennek a blognak az írását is. Másrészről pedig hiszek abban, hogy az újra való nyitottság lendíti előre a világot, és a blogban is ezt az eszmét próbálom becsempészni a bejegyzéseimbe. Mindemellett tök átlagos emberek, tök átlagos gyereke vagyok.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza az elejére ↑
  • Hírlevél


  • Beta Testereket keresünk!

  • Twitter