Esemény JÖN! JÖN! JÖN! - SySAdmin Day 2012

Publikálva 2012. július 17 | by j.jetson

JÖN! JÖN! JÖN! – SySAdmin Day 2012

Kedves Rendszergazdák! Ha még nem tudtátok volna, július utolsó péntekje a rendszer-adminisztrátorok nemzetközi világnapja. A sysadminday.com 13 éves hagyományra visszanyúló kezdeményezésére a HWSW és barátai immár harmadjára rendezik meg a SysAdminDay-t, melyre sok szeretettel invitálják a vállalatok láthatatlan kezeit, a rendszergazdákat!

“A rendezvény célja, hogy az informatikai infrastruktúra üzemeltetőinek a kedvében járjunk, felhívjuk a figyelmet munkájuk fontosságára, hogy romboljuk a mindennapokban róluk kialakult káros és alaptalan sztereotípiákat. Nem titkolt célunk az sem, hogy a cégek felismerjék milyen fontos célcsoport a rendszeradminisztrátor, hiszen igen jelentős döntéshozó és döntéselőkészítő potenciállal rendelkeznek mind a KKV, mind a nagyvállalati szegmensben, egyszersmind szeretnénk leszámolni azzal a divatos sztereotípiával, hogy a rendszergazda semmiben nem dönt, de bármit “megfúr”.” – olvasható a rendezvény honlapján.

A rendezvényen jelen lesz a Revevol szakembere Szatmári Tamás is, aki egy kerekasztal beszélgetésben vesz részt a Microsoft és az Oracle Unicersity szakértőinek oldalán.

  • Hely: Holdudvar
  • Idő: 2012. július 27., 14:30
  • Beugró: 1499 HUF

Címkék: , , , , , , , , ,


A szerzőről

Sziasztok j.jetson vagyok, egyébként Dettinek hívnak. Szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg, ha technológiával kapcsolatosak és még nyomkodni is lehet őket, ezért vállaltam el ennek a blognak az írását is. Másrészről pedig hiszek abban, hogy az újra való nyitottság lendíti előre a világot, és a blogban is ezt az eszmét próbálom becsempészni a bejegyzéseimbe. Mindemellett tök átlagos emberek, tök átlagos gyereke vagyok.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza az elejére ↑
  • Hírlevél


  • Beta Testereket keresünk!

  • Twitter