Alkalmazás Music-music-31055637-1920-1200

Publikálva 2013. augusztus 31 | by j.jetson

Hallottál már a Drivetunesról?

A héten egy Chrome applikációt ajánlok a figyelmetekbe, amit az egyik kollégám mutatott nekem. Ha te az a fajta ember vagy, aki kínosan ügyel arra, hogy a kedvenc zenéi mindig és mindenkor a közeledben legyenek, és ez nem csak a mobilodat jelenti, akkor érdemes kipróbálnod a Drivetunes-t.

Az applikáció kigyűjti a zenei hangfájlokat a Google Drive-odból és egy csinos kis lejátszó felületet alakít ki neki, aminek a segítségével kedvedre boldogíthatod a zenéiddel a kollégákat, barátokat, anyut és aput, és mindezt eléred a Google Chrome-ból.

drivetunes

Persze ez akkor is nagyon hasznos lehet, ha a munkád során sok hanganyaggal kell dolgoznod, pl. interjúkat készítesz, de mi pl. előszeretettel használjuk a “céges angolon” is, amikor különböző listening feladatokat kell megoldanunk.

Hasonló elven működik még a Music Player for Google Drive,  de ezeken kívül, ha szereted a zenét,  érdemes még körülnézni a Store-ban, mert egy csomó zenével, zenekészítéssel kapcsolatos applikáció van fent, az internetes rádiókról nem is beszélve. Amire azért érdemes figyelni a következetesség végett, hogy ezek az applikációk szinkronizáljanak a Google cuccaiddal.

Szép hétvégét mindenkinek!

 


A szerzőről

Sziasztok j.jetson vagyok, egyébként Dettinek hívnak. Szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg, ha technológiával kapcsolatosak és még nyomkodni is lehet őket, ezért vállaltam el ennek a blognak az írását is. Másrészről pedig hiszek abban, hogy az újra való nyitottság lendíti előre a világot, és a blogban is ezt az eszmét próbálom becsempészni a bejegyzéseimbe. Mindemellett tök átlagos emberek, tök átlagos gyereke vagyok.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza az elejére ↑
  • Hírlevél


  • Beta Testereket keresünk!

  • Twitter