Google gg3

Publikálva 2013. május 24 | by j.jetson

Google Glass Photographer!

Pont a tegnapi App!system konferencián gondolkodtam rajta, amikor  a Nexusommal szórakoztam a megnyitó előtt, hogy vajon hányan néznének hülyének, ha elkezdenék dumálni a tabletemhez pontosabban a Google Now-hoz, mert valahogy nem volt kedvem gépelni.

Valahogy kitalálhatták az ebbéli aggályomat, mert ma a Google+-on láttam meg ezt a videót a Google Glass-szal kapcsolatban, amit eddig mindig csak akcióban láttunk, tehát úgy ábrázoltak a videók, mintha mi viselnénk a szemüveget. Na, most megmutatták, hogyan is néz ez ki kívülről. Valószínűleg én is valami hasonló látványt nyújtottam volna, de ez sokkal viccesebb higgyétek el! :)

 

Címkék: , , , , , ,


A szerzőről

Sziasztok j.jetson vagyok, egyébként Dettinek hívnak. Szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg, ha technológiával kapcsolatosak és még nyomkodni is lehet őket, ezért vállaltam el ennek a blognak az írását is. Másrészről pedig hiszek abban, hogy az újra való nyitottság lendíti előre a világot, és a blogban is ezt az eszmét próbálom becsempészni a bejegyzéseimbe. Mindemellett tök átlagos emberek, tök átlagos gyereke vagyok.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza az elejére ↑
  • Hírlevél


  • Beta Testereket keresünk!

  • Twitter