Esemény Achtung! Achtung! App!cloud konferencia jövő héten!

Publikálva 2012. június 6 | by j.jetson

Achtung! Achtung! App!cloud konferencia jövő héten!

Kedves blog és cloud rajongók! Jegyezzétek fel a június 13-i napot a naptáratokba, ugyanis a HWSW és a HUP jóvoltából megrendezésre kerül az App!cloud konferencia, ahol nem mellesleg velünk is találkozhattok!

Nevéből is eredően a konferencia kulcstémája a felhő gyakorlati hasznosíthatósága, és elsősorban azokat a vállalkozásokat célozza, akiknek a hipokampuszában már megfordult a felhőre való áttérés gondolata. A rendezvény igyekszik a lehető legtöbb szemszögből körüljárni a témát (pl. fejlesztői, üzemeltetői, menedzsment stb.), hogy minél teljesebb képet adjon ennek az új informatikai technológiának – talán már nevezhetnénk üzleti modellnek is – a használatáról.

A rendezvény választ kíván adni talán a legfontosabb kérdésre: “hogy kinek, milyen körülmények között jó választás ez a platform illetve szolgáltatásmodell, hogyan viszonyul az alternatívákhoz, milyen üzleti helyzetben éri meg a használata, és mikor kerülendő.”

A teljes program itt tekinthető meg!

Regisztrálni pedig itt lehet! A beugró diákoknak csak 3.900 HUF!

Lájkoljátok őket az ArcKönyvben is!

A konferencia után részletes beszámolóval jövünk, szóval lehet tűkre ülni! :)

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


A szerzőről

Sziasztok j.jetson vagyok, egyébként Dettinek hívnak. Szeretek új dolgokat kipróbálni, főleg, ha technológiával kapcsolatosak és még nyomkodni is lehet őket, ezért vállaltam el ennek a blognak az írását is. Másrészről pedig hiszek abban, hogy az újra való nyitottság lendíti előre a világot, és a blogban is ezt az eszmét próbálom becsempészni a bejegyzéseimbe. Mindemellett tök átlagos emberek, tök átlagos gyereke vagyok.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vissza az elejére ↑
  • Hírlevél


  • Beta Testereket keresünk!

  • Twitter